Solistit

Yksi CompAnyn vahvuus on sen kolmen solistin mukana olo – AnttiJ – Hanna-Maria ja Jukka sekä laaja huolella valittu jatkuvasti uudistuva ohjelmisto!

Bändi soittaa tarpeesta riippuen 2 – 5 henkisellä kokoonpanolla Etelä -, Länsi-, Itä- ja Keski-Suomessa. 


Bändin jäsenet

Antti on bändin pääsolisti, kokenut keikkailija sekä useita levyjä julkaissut laulaja, joka hallitsee hyvin CompAnyn vakio-ohjelmistoa ja on CompAnyn henki!

Kuuntele siis biisinäytteet etusivulla!

Jukka, kitaristi-solisti ja CompAnyn uusin vahvistus täydentää entisestäänkin bändin laajaa kattausta niin soitossa kuin laulussakin. Parhaimmillaan Jukka on tulkitsemaan erilaista pop-rock-osastoa sekä uutta nuorempaa kotimaista poppia – kannattaa siis kuunnella!

Hanna-Maria on vuonna 1986 syntynyt, temperamenttinen nuori laulaja, jolla on esityksissään vahvaa karismaa. Pikkutytöstä saakka laulua harrastanut Hanna-Maria sai ensimmäisiä virikkeitä laulamiseen jo kotona keikkamuusikkoisänsä ohjelmistoista. Siitä lähtien laulu onkin ollut vahvasti kiinni Hanna-Marian elämässä. Klassista laulua opiskellut Hanna-Maria on nykyisin vahvimmillaan erilaisten jenkkiballadien vahvana tulkitsijana. Tämän lisäksi Hanna-Marian ohjelmistoon istuu myös Suomen nuorten naislaulajien ohjelmistoa sekä nyttemmin myös pop-iskelmämusaa. Taustabändinsä CompAnyn kanssa saumaton yhteistyö luo pohjaa antaen sijaa ja myös ymmärtäen laulajan oman linjan ja herkkyyden. Hanna-Maria keikkailee Etelä-Suomessa CompAnyn kanssa ja on tilattavissa esiintymään ravintoloissa, hotelleissa, tanssipaikoilla sekä tietenkin myös yksityistilaisuuksissa, kuten häät, syntymäpäivät sekä yritystilaisuudet. Häissä Hanna-Maria on usein laulanut säestyksellä myös kirkoissa, mihin hänen klassinen koulutuksensa antaa vaikuttavan pohjan.

Antti
Jukka
Hanna-Maria